Facebook Nyheder

Flotte resultater med sandsten eller natursten

En belægning med sandsten eller natursten virker frisk og svalende for øjnene og sindet, både når sommersolen bager og når regnen siler, så træder nye og overraskende farvenuancer frem. Bare vent og se. 

Sandsten er en aflejret bjergart, der som grundelement indeholder sand af feldspat og kvarts. Sandet, der oprindeligt er aflejret som havbund eller flodbund for millioner af år siden, er senere sammenpresset under stort tryk, ofte hævet op over landjorden og her “kittet” sammen af nedsivende vand, der har medbragt ét af fire forskellige bindemidler: Kisel/silikat, kalk/kalcit/kalkspat, limonit/jernspat eller ler.

Man taler derfor om fire forskellige typer sandsten og natursten, de kiselbundne, de kalkbundne, de jernbundne og de lerbundne. De kiselbundne er de stærkeste, hårdeste og mest vejrfaste og de lerbundne de svageste, blødeste og mindst holdbare.

Sandsten, er i flere år efterhånden, importeret til Danmark som belægningssten i flere markante farver og dimensioner til en uendelig række formål. Derfor er der allerede over hele landet anlagt fantastisk flotte haveanlæg, terrasser, indkørsler og indgangspartier.

DANSKE KUNDEFOTOS

 

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnerne i Indien er eksperter i sandsten, simpelthen. Det er deres fortjeneste, at vi her i Danmark kan garantere dig den bedste kvalitet på markedet. Stenene kontrolleres metodisk, før de bearbejdes i de dimensioner, der er bestilt. Stenene kontrolleres igen, før de pakkes i containere og udskibes. Derfor garanterer vi, at vi leverer de hårdeste og mest kompakte og dermed frostsikre kvaliteter til netop din drømmehave.

 

De hårde facts under den bløde overflade

For utrænede øjne kan det være svært at se, om natursten holder, hvad de umiddelbart lover. Vores sandsten er den bedste kvalitet på markedet. Stenens vægtfylde og graden af porøsitet er de vigtigste parametre. En blød og porøs sten vil have tendens til at frostsprænge. En hård og kompakt og derfor tungere sten har, hvad der skal til, når frosten sætter ind.

Alle sandstenene er fræset på bagsiden og kalibreret i enten 2,5 cm eller 3 cm’s tykkelse og kan derfor lægges præcist som almindelige betonsten. Herved sparer du en del besvær i forhold til de øvrige sandsten på markedet som ofte ikke er kalibreret.

 

Testet og godkendt

Måske er du allerede overbevist om, at sandsten er den rigtige belægning til dit havemiljø. Muligvis er du endnu en smule i tvivl, om sandstenen kan klare strabadserne i det nordlige klima. Du kan trygt lade din skønhedssans træffe beslutningen. Teknologisk institut siger god for kvaliteten, vejrbestandigheden, slidstyrken og levetiden. De indiske skønheder er som skabt til det danske vejr.

VIL DU VIDE MERE OM SAHARA SANDSTONE

KILDE: LITHOS.DK

 

Forskellige sandstens belægninger udført i Sahara og Dark-lithos og Opusmix.

Sandstenen er et helt unikt materiale, der altid giver et særligt og specielt resultat. Ikke to belægninger med sandsten er ens. Mulighederne med denne sten er utallige, det er kun fantasien der sætter grænserne. Stenen er perfekt til at ligge som terrasse, havegang eller i forbindelse med et vandbassin.

 

Eksempler på anlægning med natursten

Her i firmaet er vi specialiseret inden for belægning og arbejde med natursten, her i blandt sandstenen. Vi har i mere end 25 år beskæftiget os med disse materialer, og kender i dag alle dets facetter og muligheder. Vi har samlet et galleri, over nogle af de mange forskellige opgaver vi i tidens løb har udført. Her under sandsten, kan du se billeder af nogle af de mange forskellige opgaver vi har udført i dette materiale. Du kan finde inspiration, eller blot nyde de flotte billeder og mange muligheder.

 

Kontakt

Såfremt du er interesseret i at høre mere om vores ydelser, ønsker et uforpligtende tilbud, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og mail, og tager alle henvendelser seriøst og svarer så hurtigt som muligt. Vi operer hovedsageligt i områderne omkring Djursland, Århus, Ebeltoft, Rønde og i Østjylland, men vi tager også imod opgaver fra andre dele af landet.

Top