Facebook Nyheder

Skiffer

Når skiferen hentes op fra stenbruddet i Indien, præsenterer den sig med et lidt køligt og reserveret mørkegråt udtryk. Et langt mere ensartet udtryk i farvespil og overflade end f.eks. sandstenen. Skiferen bliver med tiden mere lys-grå men kan nemt skifte udtryk igen til det mørke ved at give den en dybdeimprægnering. Behandlingen beskytter også mod f.eks. pletter, algebegroning og anden fugtpåvirkning. Det er en smagssag, om du foretrækker den oprindelige, gråskæggede karakter eller det natsorte udtryk, som fremkommer efter imprægneringen.

Skifer er en finkornet sedimentær eller metamorf (vulkansk) bjergart, som bl.a. dannes af ler og mudder ved høj temperatur og et højt tryk. Temperaturen er dog aldrig så høj at materialet smelter.

Skifer er genialt som den samlende faktor i et haveanlæg præget af mange farver, niveauskift og lækroge i samspil med en måske lidt urolig arkitektur. Skifer viser også sin magt, hvis det enkle skal forenkles endnu mere. Rene linjer, forfinede virkemidler, ro på farvevalget.

DANSKE KUNDEFOTOS

 

Samarbejdspartnere

Leverandørerne i Indien er eksperter i skifer, simpelthen. Det er deres fortjeneste, at vi her i Danmark kan garantere dig den bedste kvalitet på markedet. Stenene kontrolleres metodisk, før de bearbejdes i de dimensioner, der er bestilt. Stenene kontrolleres igen, før de pakkes i containere og afsendes. Derfor garanterer vi, at vi altid leverer 1. klasses produkter til de danske haver.

 

Økonomi

Skiferen er kalibreret i enten 2,5 cm eller 3 cm’s tykkelse og kan derfor lægges nemt i f.eks. stenmel – præcis som almindelige betonsten. Dermed sparer du dig selv for store omkostninger og en del besvær.

Vil du vide mere om skifter, KLIK HER

KILDE: LITHOS.DK

Top