Facebook Nyheder

Vi udfører følgende opgaver

Entreprenør i Århus & Ebeltoft

- Din lokale entreprenør i Østjylland

Når man står over for et større haveprojekt med anlæggelse af ny have, kan der i mange tilfælde være brug for at inddrage flere samarbejdspartnere med hver deres speciale. Derfor tilbyder vi at være entreprenør på dit projekt.

Vores mangeårige erfaring gør, at vi er de rette til at varetage denne opgave, og vores store passion for vores felt gør, at vi er så gode til det, vi laver. Vi tilbyder en fuld service med dygtige medarbejdere, der kan varetage alle dele af dit projekt. Vi foretager entreprenøropgaver i Rønde, Århus, Ebeltoft, og omegn.

 


Lad vores entreprenør samle trådene i dit projekt

Lader du os være tovholder på dit projekt, sikrer vi dig, at du får mest muligt ud af dine penge samt et resultat, der både øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer. Med vores mange års erfaring og vores brede kompetencefelt sørger vi for at have et godt overblik samt en dyb indsigt i alle delene af den opgave, vi står overfor.

Vi sætter en ære i at have tilfredse kunder og dermed i altid at levere et godt resultat. Derfor er det lige så vigtigt for os som for dig, at det arbejde, vi leverer, altid bliver fuldført professionelt. Vores entreprenør sørger for, at du får mest muligt for dine penge, og at du undgår forvirring om, hvem og hvad du nu skal kontakte. Hos os har du det hele samlet ét sted.

 

Skal du have sparring på et projekt?

Med mange års arbejde som anlægsgartner og utallige arbejdsopgaver bag os har vi en enorm viden og en masse erfaringer, der gør, at vi kan give kompetent rådgivning og svar på de spørgsmål, du nu skulle stå med. Vi har kunden i fokus, og vi er her for at hjælpe dig og for så vidt muligt at opfylde dine ønsker.

Det kan være svært at forestille sig, at det er muligt at forene alle sine drømme og ønsker – men bare rolig – det er det, vi er her for. Vi hjælper dig til at gøre dine drømme og idéer til reelle planer og senere hen også til virkelighed.

 


Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kontakt os på telefon 86373949 eller 40191300, send en mail til js@jesper-schmidt.dk , eller udfyld vores formular på vores hjemmeside og få råd og sparring. Vi deler ud af vores erfaring og giver dig gode råd. Kig forbi vores adresse på Rågholmvej 1, Følle, 8410 Rønde og få en personlig snak om de fordele, du opnår hos os.

Med mange kunder fra blandt andet Djursland, Østjylland, Aarhus, Rønde og Ebeltoft ser vi frem til at gøre et lige så godt stykke arbejde for dig også, så vi sammen kan få gjort dine drømme til virkelighed.


Læs også om vores kloakarbejde.

Få et uforpligtende tilbud

Top