Facebook Nyheder

Vi udfører følgende opgaver

Få professionel hjælp til snerydning

Savner du hjælp til snerydning? Hos Anlægsgartner Jesper Schmidt har vi en bred vifte af snerydningsmateriel – lige fra håndskovl til traktor med sneplov og salter samt gummiged. Vi råder i alt over 14 enheder med en vægt i et interval mellem 800 kg og 18 tons til snerydning, saltning og grusning. Det betyder, at vi effektivt kan rydde selv store mængder sne. Vores kundegruppe omfatter såvel private med fortov som handelsstadsforeninger, grundejerforeninger, firmaer og kommuner.

 

Vi tager snerydning alvorligt

Vi tager snerydning meget alvorligt. Sagt på en anden måde lægger vi stor vægt på at være på det rette sted på det rette tidspunkt, fordi vi ved, hvor frustrerende store mængder sne kan være for din familie, dine kunder og ikke mindst dig selv.

 

Snerydningsfirma med forskellige aftaler

Vi udfører snerydning på timeløn, pr. gang, pr. vinter eller ved 5 års kontrakter, afhængigt af hvilken løsning, der egner sig bedst til dine behov.

 

Hør mere snerydning og saltning

Vi arbejder i hele Østjylland, herunder Rønde, Århus, Ebeltoft og Djursland. Snerydningen foregår primært i og omkring Rønde, i Ugelbølle Thorsøger samt Aarhus Nord. Kontakt os i dag på telefon 86 37 39 49 eller mobil 40 19 13 00, hør mere og få et uforpligtende tilbud.

 

Få et uforpligtende tilbud

Top