Facebook Nyheder

Vi udfører følgende opgaver

Forbløffende resultater med in situ støbning

Hos Anlægsgartnerfirmaet Jesper Schmidt er vi eksperter inden for betonstøbning. Vi beskæftiger os særligt med in situ støbning, som vi har mange års erfaring med. Med in situ støbning støber vi beton på stedet, hvorefter vi skærer betonfladen til, så du kan opnå et resultat med større finesse og færre fejl. Ved at anvende in situ støbning slipper du for revner og fuger, der kan være til gene og gøre det nødvendigt at sørge for vedligeholdelse. Vi hjælper både private og erhvervskunder i hele Østjylland med in situ støbning. Med vores arbejde er du sikret et flot resultat, der lever op til dine forventninger. Vi kommer ud til dig, så du kan forklare os præcis, hvad du ønsker med opgaven.

 

Følgende opgaver udføres med in situ støbning:

Vi tilbyder in situ støbning i forbindelse med mange forskellige opgaver, og det er kun din fantasi, der sætter grænser for vores ydelser. Du kan blandt andet få gavn af in situ støbning i følgende tilfælde:

  • Ved en ny indkørsel. Med in situ støbt beton er du sikret en indkørsel uden revner, hvilket vil sige, at du slipper for at luge ukrudt hele tiden.

  • Omkring dit hus. Det kan være, du har brug for en overgang fra hus til terrasse. Her kan in situ støbning være en god måde at opnå et flot og snorlige resultat.

  • Hvis du har brug for at få støbt et fundament til en bygning, er in situ støbning også ideelt. Her får du nemlig en ensartet overflade.

Uanset om det er en mindre støbeopgave, eller du har brug for hjælp til et større projekt, så kommer vi gerne ud og rådgiver dig og sørger for betonstøbningen.

 

Få et uforpligtende tilbud

Har du en ide til, hvordan du kan bruge in situ støbning i din indkørsel eller i din have, så er du altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi kommer gerne ud til dig og får en snak.  

Bassin in-situ støbt med tilsat koksgrå farve, og beton slebet, så granit sten i beton bliver synlige.

Få et uforpligtende tilbud

 

Top