Facebook Nyheder

Omfangsdræn

 

Problemer med fugt i din bolig? Et omfangsdræn kan være løsningen

Hos Anlægsgartner Jesper Schmidt har vi stor erfaring med at montere omfangsdrøn i mange typer boliger. Oplever du problemer med fugt af din boligs konstruktioner – for eksempel kældervæggene, soklen eller fundamentet – er det en god idé at få installeret omfangsdræn.

 

Undgå de skadelige virkninger af fugt med et omfangsdræn

Et omfangsdræn ligger under jorden og omgiver din bolig langs fundamentet og ydermuren og tjener til at lede overskydende vand fra eksempelvis nedbør væk fra din bolig og videre til kloakken. På den måde undgår du fugt og de negative virkninger, det har, for din bolig. 

Når vi installerer omfangsdræn er det med en grundig og effektiv indfaldsvinkel. Vi går med andre ord langt for at sikre en holdbar og robust løsning, som du og din bolig kan have glæde af i fremtiden. Det kræver stor erfaring og viden at installere omfangsdræn, og med mere end 25 års erfaring kan vi effektivt levere en tilfredsstillende løsning.

 

Hele Østjylland

Hvis du har spørgsmål til omfangsdræn, er du velkommen til at kontakte os på telefon 86 37 39 49 eller mobil 40 19 13 00. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med udgangspunkt i din bolig. Vores arbejdsområde omfatter hele Østjylland, herunder Århus, Ebeltoft, Rønde og Djursland. Vi udfører specialopgaver i hele landet.

Få et uforpligtende tilbud

Top