Facebook Nyheder

Træterrasser

 

Giv din have et unikt udtryk med træterrasse

Synes du, at din have trænger til et pift? Med en træterrasse giver du din have et nyt og behageligt look, mens du på varme sommerdage ikke skal tænke over, om du med dine bare tæer træder i ukrudt og lignende. Hos Anlægsfirmaet Jesper Schmidt er vi eksperter i at vurdere, hvilke fordele din have får ved anlægning af træterrasse. En træterrasse har en blød overflade, og det betyder, at den er yderst behagelig at gå på med både bare tæer og strømpesokker. Samtidig er det nemmere at få træterrassen til at gå i ét med køkken eller stue, fordi man selv er bestemmer, hvilket niveau træterrassen skal ligge i.

 

Vi hjælper med aflægningen af din træterrasse med IPE

Hos Anlægsfirmaet Jesper Schmidt har vi i mange år arbejdet med anlægning af træterrasser. Det betyder, at vi med vores store erfaring er eksperter i at vide, hvilken træterrasse der passer til lige præcis din have! Hvis eksempelvis du har træer i haven, så giver vi din have et smukt udtryk ved konstruere huller i terrassen, således at dine træer bliver bevaret. Vores foretrukne træsort er hårdtræet IPE. IPE er den mest hensigtsmæssige træsort hvad angår holdbarhed, udtryk og kvalitet. I opbygningsprocessen anvender vi hårdtræsstrøer, da det resulterer i, at træet kan ”arbejde sammen”, og holdbarheden forlænges mange år frem. 

 

Ring til os og få en snak

Vi arbejder fra Rønde, og her fra har vi hjulpet mange haveejere i hele Østjylland og resten af Danmark. Vi står altid klar til at hjælpe dig med en målsætning om, at du skal være tilfreds med resultatet og ikke mindst den service, du har fået gennem forløbet. Har du spørgsmål eller søger rådgivning, så giv os et kald på telefon 40 19 13 00 eller send en mail til js@jesper-schmidt.dk 

 

Ny terrasse udført i IPE hårdtræ, bademiljø er udført i Teaktræ, bemærk detaljen imellem de lodrette brædder!

Top