Facebook Nyheder

Få den gårdhave du drømmer om

I gårdhaven kan du nyde solen og den friske luft, og lave havearbejde med velvære. Bare fordi man ikke har en stor græsplane, æbletræer og rosenbede behøver det ikke at betyde, at man ikke kan få glæde af sine udendørs arealer. En gårdhave er en fantastisk lige til, let og enkelt facon at få glæde af sine udendørs arealer på.

En gårdhave har hverken græs der skal slås, træer der skal beskæres eller ukrudt der skal fjernes – den har kun alt det gode ved en have, mulighed for at nyde solen, fornøjelsen af smukke blomster og planter i potter og krukker, glæden over fuglenes pippen samt den friske luft der giver mulighed for et åndehul i hverdagen.

Børn som voksne kan have glæde af en gårdhave, og vi kan hjælpe dig med at få den anlagt!

 

Gårdhaver – vi kan det hele!

Vi kan hjælpe dig med alt fra ide, planlægning og tegning af drømme-gårdhaven, til udførelse af projektet. Vi er specialister i natursten og granit, og kan derfor være mere end behjælpelige hvis du er interesseret i brolægning med disse materialer. Vi har allerede hjulpet mange kunder med havearbejde i gårdhaven i Århus, Ebeltoft og Rønde i Østjylland og på Djursland – og vi står også klar til at hjælpe dig.

 

Fyld traileren

Er du i gang med at anlægge din gårdhaven selv eller bare lave almindelig havearbejde, kan du købe dine materialer her hos os.

Vi har et tilbud vi kalder for: Fyld traileren – Hvilket i sin enkelthed går ud på, at kunden kommer og fylder sin trailer op med de givne materialer for en fast pris.

 

Højbede sat op ved kunde, med slotsgrus omkring

Mindre gårdhavemiljø udført i hvide sienna fliser 30 x 30 med et lille stenbed med græsser

   

Bordur belægning in beton, i forskellige længder, og bed tilplantet med forskellige græsser.

Få et uforpligtende tilbud

Gårdhave med belægning udført i Travertin

Top