Facebook Nyheder

Undgå problemer med kloakken

Oplever du problemer med kloakken, eller vil du gerne forebygge problemer i fremtiden? Hos Anlægsgartner Jesper Schmidt har vi mange års erfaring og stor ekspertise inden for kloakarbejde.

 

Kloakmester med erfaring i små og store projekter

Det er vigtigt at opfange problemer i kloaknettet, før de udvikler sig til eksempelvis fugt- og lugtgener, oversvømmelser og rotteproblemer. Ofte kan det være vanskeligt selv at foregribe situationen, og det er derfor vigtigt at få tilset sit kloaksystem jævnligt. Vi tager os både af små og store projekter og har stor erfaring med nedsivningsanlæg, minirensningsanlæg i åben land, drænarbejde og meget mere. 

 

Effektivitet, kvalitet og ansvar

Fælles for vores opgaver er en ansvars- og kvalitetsbevidst tilgang. Vi ved, hvor irriterende kloakproblemer kan være og gør derfor en ekstra indsats for, at dit kloaksystem fungerer upåklageligt. Vi er hurtige og effektive, men går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

 

Få uforpligtende tilbud på dit næste kloakarbejde

På telefon 86 37 39 49 eller mobil 40 19 13 00 kan du ringe og fortælle om dit projekt eller få svar på eventuelle spørgsmål. Hele Østjylland hører til vores arbejdsområde, og vi udfører derfor kloakarbejde i blandt andet Rønde, Århus, Ebeltoft og Djursland. Vi udfører specialopgaver i hele landet.

Få et uforpligtende tilbud

Top