Facebook Nyheder

Vi udfører følgende opgaver

Leder du efter belægningssten?

Her hos Anlægsgartner Jesper Schmidt tilbyder vi en lang række af forskellige belægningssten i Rønde, Ebeltoft, Århus og omegn.

Vi benytter os selv af stenene i vores daglige arbejde med brolægning og anlægsarbejde, men vi sælger også ud af vores lager.

Vi har et stort udvalg, og kan tilbyde fordelagtige priser til vores kunder. Vi har et stort kendskab til stenene, og kan derfor yde god rådgivning og vejledning når du skal købe belægningssten. Er du i tvivl om hvilke belægningssten der er gode til dit konkrete formål, kan vi således rådgive og vejlede dig til det rette valg.

 

Fyld traileren

Her i firmaet har vi et tilbud vi kalder: Fyld traileren. I al sin enkelthed går det ud på, at kunden kommer forbi med sin trailer, og fylder den op med de materialer som vedkommende har brug for, til en given pris.

Her på hjemmesiden kan du under fanen: Fyld traileren, se en liste over de specifikke priser i forbindelse med tilbuddet. Ønsker du leveringen af materialerne, foreslår vi, at du kontakter os, så vi i fællesskab kan aftale nærmere. Vi leverer hovedsageligt belægningssten på Djursland, Århus, Ebeltoft og Rønde og generelt Østjylland. 

Du kan også se priser på slotsgrus og meget mere.

 

Brolægning

Vi tilbyder også brolægning med diverse natursten. For inspiration og nærmere beskrivelse kan du se vores gallerier med eksempler på nogle af de mange brolægningsopgaver, vi i tidens løb har udført.

Få et uforpligtende tilbud

Top