Facebook Nyheder

Eksperter i nedsivning

Hos Anlægsgartner Jesper Schmidt er vi eksperter i nedsivning. I mere end 25 år har vi monteret nedsivningsanlæg og rådgivet inden for nedsivning af regnvand. Ud fra en kvalitetsbevidst, grundig og effektiv tilgang har vi hjulpet et utal af boliger i Østjyllands-området.

 

Få svar på dine spørgsmål om nedsivning af regnvand

Der opstår typisk mange spørgsmål i forbindelse med nedsivning. Har vi plads nok til et nedsivningsanlæg, kan vi få tilskud til projektet, hvad hvis min grund er forurenet? Hos Anlægsgartner Jesper Schmidt hjælper vi dig sikkert gennem processen, så du ikke skal bekymre dig om de praktiske udfordringer.

 

Et tilfredsstillende resultat – og en god proces

Uanset hvad dine behov er, kan vi hjælpe. Du kan regne med en velstruktureret proces med klar kommunikation og et holdbart resultat med afsæt i dine behov.

 

Få et uforpligtende tilbud på nedsivning

Ring på telefon 86 37 39 49 eller mobil 40 19 13 00 og få svar på eventuelle spørgsmål til nedsivning i forbindelse med din grund. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi har hjemme i Rønde og har hele Østjylland som vores arbejdsområde, herunder Århus, Ebeltoft og Djursland. Vi udfører specialopgaver i hele landet.

Få et uforpligtende tilbud

Top