Facebook Nyheder

Vi udfører følgende opgaver

Chaussesten til dine udendørsarealer

Ønsker du at få større glæde og udbytte af dine udendørsarealer? Vil du gerne have en form for brolægning i forbindelse med haven, i gården eller på terrassen, og bryder du dig om chaussesten, så læs med her.

Chaussesten er en fantastisk sten at arbejde med, den er forholdsvis billig, og giver et utal af muligheder, når man arbejder med den. Stenen kan skabe de smukkeste mønstre, eller ligges tilfældigt og danne et mere brostensagtigt look. Til både terrasser, indkørsler, og havegange er stenen perfekt at anvende.

 

Eksperter i chaussesten

Her hos Jesper Schmidt er vi specialister i brolægning med natursten, granit samt chaussestenen. Vi ser muligheder hvor andre ser begrænsninger, og arbejder til daglig med kreative og smukke have- og gårdanlæg. Vi sætter en ære i vores arbejde, og ønsker et godt samarbejde med glade og tilfredse kunder.

For nærmere information er du meget velkommen til at kontakte os, vi svarer gerne på spørgsmål, eller giver et godt og uforpligtende tilbud. Vi tilbyder vores services i hele Danmark, til daglig opererer vi hovedsageligt i områderne omkring Djursland, Århus, Ebeltoft, Rønde og i Østjylland generelt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud

Top