Facebook Nyheder

Biodiversitet

- Få større biodiversitet i din have

 

Vi har fokus på biodiversitet: en bæredygtig have er en mangfoldig have

Hos Anlægsgartner Jesper Schmidt har vi over 30 års erfaring som anlægsgartnere, og vi er opmærksomme på, at faget konstant er under udvikling mod det bedre. Derfor udvider vi selvfølgelig også vores kompetencepalette i takt med denne udvikling, så du er garanteret tidssvarende og optimale løsninger, når du hyrer vores service.

Vi har et stort fokus på biodiversitet i alle vores haveopgaver, så vi kan hjælpe dig med at få en mere bæredygtig have. Nogle af grundpillerne for en mangfoldig og bæredygtig have er fx forskelligartede blomster, vild natur og ingen sprøjtemidler.

 

 

Oplev fordelene ved at implementere mere biodiversitet i haven

Når vi fokuserer på biodiversitet, betyder det, at vi har fokus på at øge mangfoldigheden af levende organismer i din have. Det er et bæredygtigt valg at få mere biodiversitet i haven. Du hjælper bl.a. dyr og insekter med at finde spise og bosteder, og samtidig sikrer du, at så mange planter som muligt binder CO2-en i din egen have.

En have fuld af farverige blomster, nyttige dyr og skønne dufte må være drømmen for de fleste haveejere, og derfor har vi specialiseret os i at kunne tilbyde lige netop dette til dig.

 

 

Et pålideligt anlægsgartnerfirma til hele Østjylland

Vi udfører et væld af forskellige opgaver for såvel erhvervskunder som private i særligt Aarhus, Ebeltoft og på Djursland. Vi stoler på, at et godt håndværk kan tale for sig selv, men samtidigt insisterer vi på at være i en tæt dialog med vores kunder under hele forløbet, så resultatet afspejler den plan, vi har lavet sammen med dig.

Vores anlægsarbejde vil altid have fokus på biodiversitet i haven, dine ønsker og funktionelle løsninger. Tag kontakt til os allerede i dag og bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig. 

 

Top