Facebook Nyheder

Vi udfører følgende opgaver

Skiffer giver haven et unikt look 

Belægning med skifer er til dig, der søger et idyllisk og spændende udtryk i haven. Hos Anlægsgartner Jesper Schmidt er vi specialister i at give din have et nyt og interessant udseende. Havebelægning med skifer har mange fordele, og du vil bl.a. opleve, at materialet har en meget stor slidstyrke, mens farven passer til mange forskellige kombinationer. Hver enkelt flise med skifer har sin egen unikke overlade, der giver haven et enestående præg. 

SE DANSKE KUNDEFOTOS

 

Store krav til vores leverandører af skiffer

Vi får leveret vores skifer fra Indien, og vi stiller store krav til materialets kvalitet. Det er vigtigt for os, at du får lige præcis den have, du altid har drømt om, og det opnås kun, hvis fliserne spiller. Du er derfor sikret, at dine fliser med skifer klarer skærene gennem alle årets årstider.

 

Ring og hør mere skiffer til haven

Med vores firma placeret i Rønde, så er vi klar til arbejde i hele Danmark. Ingen opgaver er for store eller for små til os, og vi vil med vores stærke kompetencer inden for havearbejde og totalanlæg hjælpe dig gennem forløbet med god og brugbar rådgivning. Har du spørgsmål til vores service og til vores produkter, så fanges vi på mobil 40 19 13 00, eller du kan skrive en mail til js@jesper-schmidt.dk. Vi glæder os til at snakke med dig og give dig et uforpligtende tilbud med på vejen. 

 


Vil du vide mere om skifter, KLIK HER

KILDE: LITHOS.DK

Få et uforpligtende tilbud

Top