Facebook Nyheder

Inspiration til dit vandmiljø

Ønsker du inspiration til hvorledes dit havebassin skal se ud, eller er du interesseret i at se de mange muligheder der er inden for havebassiner og vandmiljøer, kan du se vores galleri her, nederst på siden. Vi har samlet nogle af de mange forskellige opgaver inden for vandmiljøer som vi i tidens løb har udført, og samlet dem her i galleriet, så vores kunder kan få et overblik over de mange muligheder der er.

Vi er altid åbne for vores kunders ønsker og ideer, og søger i fællesskab at finde frem til den rette løsning og design. Vi opererer i hele Danmark, og har ofte lavet vandmiljø til kunder i Århus, Rønne, Ebeltoft og resten af Østjylland.

 

Lidt om os

Anlægsgartner Jesper Schmidt er et moderne anlægsgartnerfirma med speciale inden for sten og vand. Vi har eksisteret i mere end 25 år, og har 15 ansatte. Vores store og kompetente medarbejderteam sikrer en god diversitet i vores arbejde, herved kan vi tilbyde en bred vifte af tilbud til vores kunder.

Vi kan klare alt fra små anlægsopgaver, til omfattende haveanlæg.

 

Spejbassiner og havebassiner

Et af vores specialer her i firmaet er havebassiner og vandmiljøer i have og gårde. Vi har valgt at specialisere os inden for natursten og vandmiljøer, og har igennem årenes løb kreeret mange flotte og specielle havebassiner.

Læs mere om dit fremtidige spejlbassin her

Top