Facebook Nyheder

Få et flot spejlbassin i haven

Overvejer du at få et spejlbassin i haven? Vi forstår dig godt. Spejlbassiner kan give din have et helt nyt og magisk udtryk. Hos Anlægsgartner Jesper Schmidt laver vi spejlbassiner i forskellige størrelser og former til alle typer haver – hvad enten de er minimalistiske eller frodige.

Vi har mere end 25 års erfaring og arbejder ud fra en kvalitetsbevidst, grundig og effektiv tilgang, der har rod i en stor passion for æstetik og grønne arealer i almindelighed.

 

Spejlbassin tilføjer skønhed til din have

Har du en klar idé om, hvor spejlbassinet skal placeres, hvor stort det skal være, og hvilket udtryk det skal have? Hvis du er i tvivl, hjælper vi dig på vej med gode råd og vejledning. Fælles for spejlbassiner er den skønhed, de kan tilføre enhver have, når himlen spejler sig i vandets overflade, eller vinden laver små bølger.

Vi sørger for en grundig vurdering af underlag og materialer, så du kan nyde spejlbassinet i mange års fremover uden at skulle bekymre dig om holdbarheden. Spejlbassiner er desuden nemme at holde året rundt.

 

Kontakt os i dag

Ring til os i dag på telefon 86 37 39 49 eller mobil 40 19 13 00 og få et uforpligtende tilbud. Vi arbejder med spejlbassin i hele Østjylland, herunder Århus, Ebeltoft, Rønde og Djursland. Vi udfører specialopgaver i hele landet.

Få et uforpligtende tilbud

Top