Facebook Nyheder

Vi udfører følgende opgaver

Betonstøbning til din opgave

Hos Anlægsgartnerfirmaet Jesper Schmidt hjælper vi dig med at støbe beton til forskellige former for opgaver. Har du eksempelvis brug for hjælp til at støbe et gulv i din bolig, så står vi gerne til rådighed. For os er et fejlfrit slutresultat efter dine behov det vigtigste, og vi sørger derfor altid for at føre en åben dialog med dig, så vi er sikre på at efterkomme dine ønsker til opgaven. Vi hjælper kunder med betonstøbning omkring Ebeltoft, Rønde, Århus og i resten af Østjylland.

 

Disse former for betonstøbning tilbydes:

Betonstøbning kan indebære mange forskellige opgaver, og der findes mange undertyper inden for feltet. Hos Anlægsgartnerfirmaet Jesper Schmidt tilbyder vi følgende løsninger med betonstøbning:

o   Større støbeopgave både for erhvervskunder og private kunder.

o   In situ støbning, hvor vi støber på stedet, hvilket sikrer minimal vedligeholdelse og finpudset resultat.

o   Mindre støbeopgaver, hvis du har behov for hjælp til gulvstøbning eller lignende.

Vi hjælper både i forbindelse med nye byggerier, men kommer også gerne ud til dig, der er i gang med en renovering af din bolig, har brug for beton i din indkørsel, eller hvis du skal støbe et fundament til en bygning.

 

Gør din have unik med betonstøbning

Foruden ovenstående opgaver, har vi også mulighed for at give din have en makeover med betonstøbning. Det kan for eksempel være, hvis du ønsker en terrasse, der ikke er lavet af træ. Eller hvis du ønsker en indkørsel støbt i beton. Betonstøbning kan give din have eller området omkring huset et helt unikt udtryk, så dit hus adskiller sig fra andre. Vi hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige løsning, så du opnår det resultat, der passer bedst til dig og din stil, når det kommer til dekoration og indretning af din have. Det gælder især, hvis du ønsker et mere råt og rustikt look. Her kan beton være en god mulighed, samtidig med at vi kan støbe med fokus på detaljerne.

 

Kontakt os for yderligere informationer

Går du med en drøm om at få hjælp til betonstøbning ved dit hjem, enten fordi du skal videre med renoveringen, eller fordi din have eller indkørsel trænger til et nyt udtryk? Så kan du altid kontakte Anlægsgartnerfirmaet Jesper Schmidt på telefonnummer 86 37 39 49 eller på mail js@jesper-schmidt.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Top