Facebook Nyheder

Gør haven smuk med sandsten eller natursten 

Trænger din have til en fornyelse med et friskt udtryk, så er en belægning med sandsten eller natursten et godt skridt på vejen. Hos Anlægsgartner Jesper Schmidt er vi eksperter på området. Stenene bruges til at anlægge indkørsler, trapper, havebede, højbede og terrasser. Sandsten og natursten giver haven et friskt pust, og det giver mange muligheder med forskellige farvekombinationer. Stenene er perfekt egnet til danske vejrforhold, og når regnen siler, så skifter stenene farve, og nye og flotte farvenuancer springer frem. Vi står også for brolægning med almindelige belægningsten.

Se DANSKE KUNDEFOTOS

 

Vi benytter sandsten & natursten af bedste kvalitet

Det er vigtigt, at havens belægning lægges med sten af god kvalitet, hvis stenenes udtryk og fundament skal holde gennem de kolde vintre. Vores sten er af markedets bedste kvalitet, og derfor undgås eksempelvis frostsprængninger. Vi har mere end 30 års erfaring med at belægge haver med sandsten og natursten, og vi kender til alle facetter og muligheder i processen. Du kan derfor trygt overlade din have til os.

 Husk vi også sælger sandsten under vores koncept Fyld Traileren.

 

Anlægsgartner placeret i Rønde

Vores firma er placeret i Rønde, og vi har god erfaring med at belægge haver i hele landet. Vores arbejde bygger på kompromisløs kvalitet og tillidsfuld service. Vores hovedfokus er, at du skal føle dig tryg og sikker under hele forløbet. Det betyder, at vi overholder alle indgåede aftaler, mens du ikke efterfølgende vil opleve ubehagelige overraskelser. Har du spørgsmål, så ring på telefon 40 19 13 00 eller skriv en mail til js@jesper-schmidt.dk. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 


VIL DU VIDE MERE OM SAHARA SANDSTONE

KILDE: LITHOS.DK

Top