Facebook Nyheder

Professionel træfældning i Århus

Med stor knowhow inden for området, kan vi garantere dig professionel træfældning i Århus og omegn. Vi har mere end 25 års erfaring på området, og vi ved nøjagtig hvordan arbejdet skal udføres sikkert og korrekt. Træfældning er når det bliver udført korrekt, en kunst ikke alle mestrer. Vil du være sikker på, at arbejdet bliver udført sikkert og grundigt, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder træfældning i Djursland, Århus, Ebeltoft og Rønde og generelt Østjylland. For jobs i andre dele af landet, kontakt os venligst.

 

Beskæring af træer og buske

Foruden at fælde træer, tilbyder vi også en lang række af andre ydelse. Her i blandt beskæring af træer og buske. Når et træ eller en busk beskæres, er det yderst vigtigt, at det bliver udført korrekt, ikke mindst for betydningen af frugthøst eller træets æstetik.Vi tilbyder professionel beskæring, der tager hensyn og udgangspunkt til det enkelte træ eller busk.

 

Uforpligtende tilbud på træfældning og beskæring 

Såfremt du skulle have spørgsmål eller er interesseret i et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os, enten via telefon eller mail. Vores specialister giver gerne gode råd og vejledning med på vejen.

Vi tilbyder altid vores kunder en personlig og høflig betjening, og vi finder i fællesskab frem til den bedste løsning, passende til kundens ønsker og behov. Vi er fuldt forsikret, hvis skaden skulle ske.

Få et uforpligtende tilbud

Top